9 Kasım 2012 Cuma

Bir darbe düşünün...

Bir darbe düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi söyleyin bu darbeye kaç TSK personeli önderlik etti? 3? 5? Hadi bilemedin 10? Olmadı düşünemediniz. Hayal gücünüz kısıtlıymış. 300'ün üzerinde rütbeli darbe yapmak istemiş günümüz Türkiye'sinde. Öyle diyorlar öyle savunuyorlar. Utanmıyorlar. Delil ne diyoruz? Word belgesi diyorlar. Baskı alınıp imzalanmış mı peki? Hayır. Ama oluşturan kullanıcının adı generalin adı diyorlar. Soruyoruz "arkadaş CD buldunuz tamam, ama parmak izi buldunuz mu üzerinde?" Cevap "Parmak izi yok CDde". Nerde bulundu bu CD? Çalışma masasının üzerinde. Parmak izi bırakmayacak kadar titiz çalışan gizli çalışan adam gelmiş CDyi masasının üzerinde muhafaza etmiş. Hanginiz inandı buna Allah aşkına? Adam belge saklamışmış? Nereye? Dolap rafına. Arkadaş bu adamlar gerizekalı mı ki gizli birşeyi bu kadar açık yerlere koysunlar? 

Bir darbe düşünüyorduk en son. Düşünün tekrar. O darbeyi ortaya çıkaran herkes gizli tanık. Gizli olmayanlar da PKKlı veya Tuncay Güney! Kurtarıcılarımız çok yaşa! Ne idüğü belli olmayan Tuncay Güney sizi tatmin ediyor mu iddaalarında? Bu kadar mı düştünüz? PKKlıların darbeye karşı duruşları sağolsun! Şemdin Sakık da AKP gibi gömlek değiştirmiş itirafçı olmuş. İnanıyor musunuz? Söylediklerinin hasmı olan generalleri mahkum etme amacı taşıdığı hiç mi aklınıza gelmiyor? Tanık Osman gibi Ataşehirde bir türlü bulunamayan örgüt evleri veya verildiği iddaa edilen emirler üretmediğini nerden biliyoruz Şemdin Sakık'ın? Size çok can alıcı bir soru; terörist başı Abdullah Öcalan çıkıp da Ergenekon-Balyoz müdahili olsa ve tanık olsa söylediklerine inanacak mısınız? Madem çoğunuz inanmayacak, ee o zaman neden 2. adam Şemdin Sakık'a inanıyorsunuz? 1. adam yalancı 2. adam doğrucu mu? Daha kimbilir kimler bu yaratılan gizli tanık terörüne katkı sağlıyor? 

Bir darbe düşünün yine. Darbe düşünün ki AKP karşıtı herkesin destekçisi olduğu. Ama bu kadar geniş halk talebine, 300ün üzerinde rütbeli asker, 10larca gazeteci ve aydına rağmen kahraman(!) PKKlılar, Tuncay Güney, eski tetikçiler sayesinde engellenmiş bir darbe. Darbelerde işkence görmüş insanların "Napıyorsunuz? Bu yaptığınız hukuk katliamı." dediğinde yanlısı olduğu bir darbe bu. İşkence görmüş adamı darbeci ilan etmek bu kadar kolay bu ülkede. Ben de bu yazıyı yazdım diye darbeci oldum hatta. Öyle de bir darbe işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder